onsdag 9 september 2009

Pengarna bara flyger iväg..

Bläbläblä. Var ju i stan idag och handlade mina söta skor. 200 kr för dem. Kändes helt lugnt. Kom hem, och så hade jag fått min första trevliga mobilräkning. 90 kr flög iväg där. Kändes fortfarande rätt så okej. Sedan kom Henrik och skulle ha tillbaka sina 75 investerade kronor i fritidskortet, så att jag kunde köpa loss det från honom på hans order. Jahaja. Sist men inte minst var det dags att boka biljetterna till och från Robert - ytterligare 82 kr flög där. Och det är historien om hur 200 kr växte till 447 kr spenderade på en dag. Nu känns det inte okej längre. Inte alls okej faktiskt. Inte det minsta. Nu känns det väldigt väldigt jobbigt. Usch.

Nej nu är det dags för mig att packa (skrev jag tidigare att jag skulle göra det? I så fall har jag i vanlig ordning inte gjort vad jag lovat mig själv) och sova!

Imorgon ska jag med Johanna hem efter skolan, vi ska äta födelsedagsglass (fast hon fyllde år för lite mer än en vecka sedan, men ändå ^^) och spela Trivial Pursuit. Hon kommer äga mig.. det ska bli trevligt hur som haver =) Jag ska hälsa vänligt på hennes hus och hoppas att det inte biter mig :o

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP