onsdag 2 september 2009

Onsdag eftermiddag

Nu är jag hemma igen!

Rawr på mig ;)

Jag och Josefin förbättrade vårat personbästa på orienteringen med en hel halvtimma! Inte illa alls faktiskt! Jag känner mig nöjd! Börjar få träningsvärk i axlarna också, men inte i resten av kroppen.. deppar lite över det, jag vill ju känna att det hänt något :(
Kände för första gången på idag hur det känns att springa när man har bra kondition. I ca 20 meter. Det var underbart. NU fattar jag hur folk kan tycka om att gå ut och springa. För mig har det hittils bara inneburit ungefär samma känsla som när någon tar stryptag och vägrar släppa. Man får ingen luft, och man blir yr.

Men det om detta, nu är jag i alla fall hemma igen. Soulbandet verkar börja först nästa vecka, så det blev inget sjunget idag :( Har däremot suttit en stund och övat på min Alla Turca, den är riktigt skoj, och då menar jag riktigt skoj! Jag anstränger mig för alla dedär grejjerna som jag bara struntar i annars, mestadels fingersättning. Man måste liksom nöta samma 3 toner säkert 50 gånger om, som en skiva som kört fast, för att det ska sätta sig i musklerna. Med denna låten orkar jag, och det känns också bra!

Nej nu ska jag gå och höra om pappa vill ha hjälp med att laga mat! :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP