torsdag 10 september 2009

Datorns dragningskraft..

Usch imorgon blir ingen rolig dag. Jag har liksom fortfarande inte packat och all dendär skiten jag skulle göra idag. Bah. Ska göra det nu. Ska faktiskt!

För imorgon eftermiddag blir nog en stressig eftermiddag. Vet inte när vi blir klara i skogen efter orienteringen, när bussen tillbaka går, när jag kan vara hemma, och när jag måste skynda iväg igen.
Men jag måste hinna göra mig i orning på något sätt när jag är hemma och vänder, för sen ska jag ju iväg till Robert. Och på orienteringen kommer jag vara iklädd fula idrottskläder + nada smink typ. Usch för att åka buss när man ser ut så. Man känner sig inte på topp precis..

(usch vad jobbigt, jag jagade just en tanke som jag tänkte när jag duschade. Minns bara att det var något om ett lösenord... fasen också! )

Nåja. Ni ska få en dagens outfit innan jag går och lägger mig (packar) också, bara för att jag hade de nya skorna på mig idag ^^

De är jättesnygga :o Men ack så obekväma efter en stund. När jag tog av mig dem hemma hos Johanna efter hela dagen i skolan så fastnade min vänstra stortå i uppböjt läge. Då kände jag att dessa nog inte ska få bli vardags-skorna. De ska få bli undantagsfall-vara-fin-på-någon-vardag-någon-gång-skorna :D Äh, de är ju snygga i vart fall!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP