tisdag 12 augusti 2008

Woho!

Idag är en glad dag!

Imorse fick jag ett stort paket på posten, och glad och lycklig kunde jag konstatera att min röda väska hade anlänt! Den är i exakt samma röda färg som mina röda skor från H&M. Jag är glad, jag har en snygg röd väska! Woho!

Älsklingen kom med pendeln vid halv sex tiden, så nu är han här. Jag sitter faktiskt vid min brors dator och skriver, i soffan, och älsklingen samt min bror sitter vid den stationära datorn framför mig och nördar med ett väldigt väldigt gammalt (från 2000) Roller Coaster Tycoon. Nostalgi!

Det var mamma som körde mig för att hämta älsklingen, eftersom det regnar. På vägen hem svängde vi om kungsmässan, och jag pep in för att söka upp mina skor (jag har ju nämnt att jag tänkte köpa dem på nytt). Väl inne i affären sticker jag direkt till rea-avdelningen (men på vägen dit hinner jag hitta en väldigt snygg variant av dedär klackskorna med snörning, som jag tidigare hittat på H&M:s hemsida, som bara kostade 400 kr. Potentiellt framtida köp!), och hittar skorna där. Men det är två par kvar. Förra gången var det tre par där. Jag hoppas vid gud att storlek 38 finns kvar när jag kollar dem. 37 och 39. Suck. Men eftersom jag är mitt nya jag nu så vågar jag prata lite mer med folk, så jag frågar expediten om de inte råkar ha dem i 38 på lager. Och se på fasen, det har de! Så nu står mina fina skor här hemma igen, i ny version, hela och rena, och det var värt pengarna om igen, för (som sagt) skor som man älskar vid första ögonkastet är ovärderliga!

Så dagen idag är en glad dag. Om två dagar ska jag blondera mig, och samma dag ska vi in till Göteborgs Kulturkalas och kolla på Takidas spelning. 

Bengt säger hejdå!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP