söndag 17 augusti 2008

Så vart det typ kvällen.

Jahaja. Snart ska jag sova. För jag ska till skolan imorgon. Herregud. Ja.

Det blir inget poodles på tisdag i alla fall, för ingen av mina vänner kan då. Syndans där.

Så vad har jag gjort idag då?
Jo! Jag har nerdat tribalwars riktigt ordentligt, för det kommer jag inte kunna göra när skolan håller på. Skolan före allt! Sedan har jag faktiskt ritat mig en tatuering! Den blev riktigt snygg. Tycker jag. Få se om jag slänger upp den på imageshack och länkar senare ner i inlägget. Sedan så har jag stickat lite till på resåren till mössan, som är typ halvklar fortfarande, men det går framåt! Den är mer halvklar nu än innan! Haha. Sedan så har jag plockat ihop mina skolböcker som jag tror jag kommer behöva inför den nya terminen, jistanes vilken massa! Tungt som fasen var det att bära dem. Så har jag plockat ihop kläder inför veckan, eftersom jag far till pappa imorgon, och så har jag bara fördrivit tiden. Inget datorspelande, nej.

Så har jag surfat runt lite, och stötte på dessa! Så söta. Jag gillar dem. Skarpt. Synd bara att det är så svårt att beställa skor över nätet. Ibland har jag storlek 38, ibland 39, och ibland har jag till och med storlek 37. Suck. Men kanske som sista utväg.
De skorna är för övrigt helt rätt i år! Tänka sig. För en gångs skull är jag faktiskt ute och letar efter precis det alla modegalningar vill ha. Hmm, undras om det blir svårt att hinna först?
Ja. Jag är lika förvånad som alla andra. Knasigt.

Här är i alla fall tatueringen som jag snackade om!
Snygg eller vad?
Tänk den på yttre sidan av baksidan på vänster smalben, så att den vertikala linjen går bakom fotknölen, och den horisontella linjen går precis över fotknölen. Ni fattar? Där vill jag ha den!
Men nu börjar jag få ont i huvudet, och jag ska duscha, och hinna varva ner innan jag ska sova, så jag borde nog försöka börja bege mig härifrån nu..

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP