tisdag 19 augusti 2008

Hemma igen!

Eller ja. Jag slutade redan vid halv två. Vi målade tavlor. I grupper. Blöh.

Och varför, varför varför?! delar de alltid in folk i ordningen efter klasslistorna? Jag som står först hamnar alltid med dem andra som står först i respektive klass o.s.v. Nåja. Det var två killar. Ganska intetsägande, men ja. Jag vet inte ens riktigt vad dom hette. Nåja.

Så därför blev det min idé.
Allt inleddes med (en utav dem) : - Jaha. Vad ska vi måla? Och Vem ska måla? Är någon här bra på att måla?
Jag : - .. jag har mvg i bild men..
Han : - Men då målar du! Så, det blir jättebra?
Jag : - Men Vad ska jag måla??

Sedan började vi filura med varsitt papper. Och jag "låtsades komma på" allt jag tänkt ut dagen innan där på pappret.
Såhär ser bilden ut: I förgrunden en uppslagen bok, som man ser ur perspektivet rakt framifrån fast den är bakåtlutad typ. I den uppslagna boken står ett äpple på den vänstra sidan, med ett måttband lindat runt, som sveper ut längst ned i bilden. På den högra sidan, med stora bokstäver, finns texten "E = mc2" (2:an satt i kvadrat då, funkar inte här när jag skriver), över hela sidan. Till vänster om denna uppslagna bok står en "molekylmodell" ( ni vet, en såndär med röda och vita kulor, med svarta pluppar emellan?) som ser ut som en hund. Bakom detta smäller ett stort diagram upp (typ som det brukar se ut när man diskuterar ekonomi, en hackig kurva som avslutas med en pil). Och bakom detta diagram befinner sig världskartan.
Kunskap?

Nåja.. Ganska nöjd, fast att det blev bajsfult och alla ettor kommer gå och håna och riva ner våra tavlor. Ja.

Imorgon börjar alla lektioner. Engelska B, Biologi A, och Svenska B. Dessa tre lektioner har jag imorgon. Jag kan nog överleva. Slår vad om att vi får läxor i både ditten och datten. Typ i engelska. Glosor till nästa lektion (fredag) eller nåt. Bah. Jaja, välkommen tillbaka till verkligheten Hanna.

Nu ska jag fixa in mitt schema i min kalender, och förbereda skrivhäften för lektionerna, och göra i ordning min skolväska. Ja.

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP