fredag 22 augusti 2008

Han flög fint!

Yes, nu har jag vart i skolan, och sedan farit upp till vafan-jag-glömmer-alltid-av-vad-den-staden-heter-vårgårda!
min bror susade ner fint och lätt och allt med sin fallskärm, ska bli kul att se filmen efterråt sedan (ja, han filmades), och sedan susade vi hem igen.

Så nu sitter jag här. Kommer nog lägga upp några (mobil)bilder på min bilddagbok senare.

Bara för det ska ni alla få en rolig youtubelänk eftersom alla mina kompisar bombaderar mig med sådana just nu!

Och så vet jag inte vad mer det var. Jo, läsningen på vägen upp blev det verkligen ingenting av, jag blev åksjuk efter 2 sidor, så resten av tiden var det bara att hålla ögonen på vägen. Lite synd, gick miste om 4 timmars pluggtid liksom..

Och.. nåt mer. Cadtekniken var inte så farlig faktiskt. Man fattar vad han säger, bara det att han låter som att han tycker allt är så jobbigt, han avslutar varje mening sådär som gamlingar gör, med en liten utmattad suck liksom. Ja. Men man fattar, och cad verkar verkligen intressant. Vi ska rita mest 2D, men i slutet av året 3D. Man får tydligen ligga i ordentligt om man ska få mvg dock. 2 lektioner varje vecka, i typ 16 veckor, och för att få mvg är det uppemot en 60 uppgifter som ska bli klara. Jistanes. Men det ska nog gå! Inte allt för svårt. Hoppas jag. Jag ska göra mitt bästa!

Och min spanskalärare förkunnade att "det är mycket hon kan kompromissa med, men hon tänker INTE ha några prov under terminens gång!". Alla went "tjoho!", men jag blev mer "åh neeeej".. jag gillar ju proven! Då vet man att man är på rätt nivå.. Men jaja. Det blir nog bra.
Inte heller i cad blir det några direkta prov, bara inlämningsuppgifter..

Nåja.
Nu chattar folk med mig, hejsven!
Bengt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP