torsdag 21 augusti 2008

Torsdag sovmorgon!

Åh så härligt det är att vakna innan väckarklockan och ändå vara utsövd! Det är precis vad som inträffade mig imorse. Jag vaknade en timme innan min väckarklocka började ringa, och kunde bara ligga kvar och halvsova helt utvilad i en hel timma. Så härligt!

Om en sisådär 10 minuter ska jag gå till bussen, för den går typ kvart i 10. Jag börjar inte förrns 10 över 11, så det blir en timmas död-tid inne i kungsbacka/på aranäs. Kanske ska ta med mig min engelskabok och se om jag får chansen att läsa den?
Mah. Idag har vi första mattelektionen för i år. Jag ser fram emot det!

Biologi har vi våran andra lektion i nu på morgonen. Suck. Och kemi och fysik börjar vi inte med förrns på måndag.

På fredag blir det också massa nya lektioner.. både spanska steg 4 och cad-teknik A. Ja.

Men jag ska väl inte klaga.

Förresten, dendär långa engelskaläxan jag räknade upp igår. Jag har läst de 3 sidorna, gjort i princip alla uppgifter på de tre sidorna (det är en som kärvar lite), och börjat läsa i romanen (som är nästan 200 sidor lång. Det borde väl räcka ? ). Glosorna kvar dock. Får se över dem när jag kommer hem, innan jag får massa mer läxor.
Usch. Jag bara känner på mig att jag kommer få en fet läxa i både biologi och matte. Jag är inte van vid matteläxor :( . Jag är van att ligga typ 3 veckor före resten av klassen i det, så att jag inte behöver tänka på det på samma sätt. Undras hur det kommer kännas om jag inte gör det detta året? Fy vilket stressmoment, eftersom vi har matte nästan varje dag (4 dagar av 5) och vi får läxa mellan varje lektion.

Nej, jag måste nog försöka göra ett ryck i matte igen, såhär i början, så att jag slipper det stressmomentet, för det skulle nära på ta livet av mig har jag en känsla av (tjo vad jag är stressöverkänslig, jag vet.. ).

Bengt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP