tisdag 19 augusti 2008

Jahaja.

Sitter här i sängen. Pyjamasen på, sminket borttvättat, helt nyduschad, tänderna borstade. Och klockan är 21:27. Ja.
Slår vad om att jag inte kommer kunna ha Chansen att bli klar såhär tidigt senare in i terminen. När vi slutar fem och sedan har läxor på det så kommer jag ha fullt upp.

Imorgon börjar alla lektioner. Jag är rädd (läs:skräckslagen) för hur svåra de kommer vara, men samtidigt ganska lugnt inställd för jag vet hur nervös jag var innan förra terminen började, och jag minns att det ju gick bra ändå. Vi får väl se hur det går. Hur det än blir, så lovar jag härmed mig själv att jag ska göra mitt allra allra bästa, och försöka vara nöjd med det. (Även om det är en omöjlighet, för jag vet att jag kommer att bli djupt besviken om jag inte får mvg i precis alla ämnen igen. [det enda ämnet som jag totalt slutat hoppas på är idrott. Där blir jag överlycklig för ett vg. Men eftersom vi inte har idrotts-slutbetyg i år, så gäller föregående uttalande])

Men då är det väl dags att säga god natt, för nu ska jag sticka lite mera på mössan. Jag har äntligen kommit förbi resårstickar-stadiet och rundstickar nu för fullt, på något för långa rundstickor! Lite jävla jobbigt är det, men det går!

Bengt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP