söndag 17 augusti 2008

Söndag morgon. Sista lovdagen.

Inatt sov kissemissen inne hos mig, alldeles brevid mig. Myspys!

Och ja. Imorgon börjar skolan. Ja. Men det är väl inte så stor fara. Bara det att jag skulle kolla bussarna. Och de verkar helt och hållet ha fått fnatt! De går inte alls några bussar direkt från torås till Kungsbacka senare än klockan nio på morgonen! Tänk när jag har min sovmorgon till 11 då! Jag kommer få sitta där från 10 över nio. BAJS på dem. Om det inte bara är så att de riktiga tidtabellerna börjar gälla typ nästa vecka. För från stenstugan går de jättebra, en gång i timman. Men de från stenstugan brukar ju gå runt torås innan de går mot Kungsbacka. De kanske inte har börjat med det än bara.
I vilket fall det än är, så är jag glad att jag är hos pappa första veckan under skolan, eftersom bussarna helt klart går bättre därifrån.
Hoppas det blir bättre från torås till veckan efter det.

Vi ska samlas i teatern klockan halv 11 imorgon. Och jag kommer vara inne i Kungsbacka 10 över 9 eftersom det inte går någon senare buss. *Jag hatar er också västtrafik*. Josefin och Marion (en person från frankrike) kommer dit halv 10, och så får vi umgås i en timma innan vi ska samlas i teatern. Ja.

Så idag. Vad ska jag göra idag?
Kanske sortera mer foton, försöka få lite tid att spela dator, sticka lite, ta det lugnt, men viktigare; plocka fram och lägga iordning material inför skolan och alla ämnen jag ska ha, se till att jag har kläder att ha på mig imorgon, packa väskan inför veckan vi ska vara hos pappa, duscha och se till att jag är hel och ren inför imorgon.
Ja. Jag har lite att stå i. Men inte överdrivet mycket ändå. Det löser sig, sa gubben som sket i badkaret.

Vill ni se bilder från Takidakonserten kan ni besöka älsklingens bilddagbok. För jag har inte lagt upp några ännu.

Bengt, och resåren till Harryn är halvklar redan!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP