måndag 18 augusti 2008

Såja.

Första dagen avklarad. Nejdå, så farligt var det inte. Skithärligt att vara tillbaka med alla gamla klasskompisar, att träffa både Viktoria och Josefin på samma dag, att bli tilldelad överskåpet (yay, överskåp Igen!!) nr. 77 (tursiffror!) och att Josefin på special fick skåpet under mig (ja, vi är ju nära i alla fall..), att bara se folk, träffa lärare igen, äta i bamba, känna sig social!

Ja. Dedär med skåpen. Jäklars vilken specialgrej. Jag och Josefin måste vara favoriserade eller nåt. För eftersom mitt efternamn börjar på A och hennes på W och skåpen blir utdelade nummer för nummer längs med klasslistan, så borde vi hamna långt ifrån varandra. Men Staffan plockade ut just mig och Josefin, och så fick jag mitt skåp, och Josefin blev tilldelad ett skåp i närheten, alltså det under mig. Bara sådär. Resten av klassen fick bara sina nummer uppropade. Lyx ju. Härlig start på skolan.

Imorgon ska vi måla. Något med temat "kunskap". Vad fan målar man då? En jordglob, en newtons vagga, en ångmotor? Nej, det är Vetenskap. En idélampa? Nej, det är intelligens. Hur fasen målar man kunskap?
Varför bryr jag mig ens? Alla andra tycker det är världens fjantgrej. Typist mig. Anstränga mig att göra bra ifrån mig i precis Allt..


Josefin hade Marion med sig också, en person från frankrike som ska vara här i en vecka. Några franska kommer hit, och bland annat Josefin var i Frankrike i slutet av förra året. Så hon är inte med i klassen igen förren på Fredag. Jag får väl överleva.. Ja.

Nu ska jag nog googla ordet "kunskap" och kolla bilderna för att komma fram till något att måla. Idétorka. Bah.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP