fredag 8 augusti 2008

Trött?

Nej förlåt, alltså jag kunde bara inte blogga igår. Det fanns ingen tid.
Jag åkte hem från värmland och min älskade älskling igår, och det är så tråkigt att vara ensam här hemma.

Men jag överlever, detta är ändå vardagspotatis (eller nej hahaha, nu slog jag ihop två uttryck och gjorde det till mitt eget! "vardagsmat" och "småpotatis".. vardagspotatis! .. nästan lika fyndigt som loktalmot [aka: lokaltåget mot] .. ) i vårat förhållande.. Vi är vana att ses var tredje vecka typ, och då bara 2 dagar liksom. Så att ha spenderat 2 veckor i sträck hos honom, och sedan behöva vara utan honom i fem dagar bara, det känns helt okej. Det känns som att jag inte borde klaga.
Och fast att jag känner mig helt hemma när jag sover i hans famn, med hans armar runt mig, så överlever jag ensam i min säng. För jag vet att han finns där, att vi ses snart igen, och att han bara vill ha mig och ingen annan. Han är min, och bara min, så oavsett hur långt bort eller nära han befinner sig, så släpper aldrig glädjen över att han är bara min. <3

Jag har varit i Göteborg idag också. Med Viktoria. Äntligen ses vi igen! Tråkigt att vi inte setts mer i sommar dock..
Tanken från början var att hitta en snygg, knallröd (lika röd som min nya plånbok och mina nya skor) skolväska inför skolstarten, och ett par nya skor (eftersom mina favoriter gått sönder och inte går att laga). Men sedan skulle Viktoria ha jeans, så det blev att jag letade efter det jag med, till mig då. För jag behövde nya svarta jeans (vill inte gå i mina blåa längre, de passar inte in i mina svartvita kläder..).
Men jag hittade inte en endaste väska, eller jo, en, men den var skitful. Förbannat, finns det inte en enda snygg röd väska i hela uiversum?! Och inga skor. Inga skor kan överträffa mina favoriter. Jag tänker hoppas helhjärtat att de finns kvar på rean på Kungsmässan, för det är baskemej värt att lägga ut 325 spänn på att få dem på nytt!
Jeans hittade jag inte heller några först. De enda storlekar som verkade finnas på rean var typ sådana som 24/34, och liknande. Jag menar, vem är så jävla lång och samtidigt otroligt smal??
Men till slut så gick vi in på H&M, och där hängde ett par byxor jag fastnade för med en gång, och fast storleken sa 25 i waist (ingen längd stod..) så tänkte jag att damn it, jag provar dem ändå, de är så snygga och de är de enda som är kvar i denna sorten. Och se på fan, jag kom i byxorna! Svartgråa (sådär snyggt fejkat slitna), supertajta, stuprörsjeans. Perfekt. Min lycka är gjord. Bara 400 kronor. Woho, helt nöjd med det köpet.
Men inga skor, och ingen väska. Argh. Skorna ska jag se om de finns kvar i kungsbacka som sagt, och nu tänker jag fanimej surfa runt efter en väska på nätet. Nånstans måste det väl finnas en snygg knallröd väska?! Någon som har ett tips? Tveka inte!

Nåja. Har hämtat mina fysikböcker, mina kemiböcker, mammas matte B böcker som hon hade på komvux (jag lämnade ju in min mattebok i slutet av läsåret), och spanskaskrivhäftet, hos mamma idag. Ska plugga lite inför terminsstarten så att jag har allt lite färskare i minnet än just nu.
Men jag tror att hur lite jag än läser på, så kommer jag ändå ha ansträngt mig mer än resten av klassen. Även om det känns som att jag tappat minst hälften av allt vi lärt oss. Men friskar jag bara upp minnet lite nu så borde det väl bli bättre. Eller?
Osäkerheten tar över mig. Kom igen Hanna, du vet att du kan!
(Så sent som i affären idag kommenterade jag att nummerlapparna bara har en symmetrilinje.. lägg ägg, som att jag glömt allt som har med skolämnen att göra?).

Bengt som snart ska äta grillat!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP