söndag 19 juli 2009

Söndag

Jag hatar att komma på rubriker. Som kanske syns i min inläggslista; en massa "god morgon =)" och "god kväll" och "god middag" och så vidare. Idag är det i alla fall söndag, så det är ju en passande rubrik.. *suck*

Idag är det mer fart på grejorna än igår i alla fall, jag har duschat och klockan är ändå inte ens ett på dagen! Om några timmar (kvart över 3) är det dags att lämna Robert vid pendeln.. sedan ses vi inte på drygt en vecka igen. Undras vad jag ska hitta på den veckan.. en hel vecka till mitt förfogande liksom!

Menmen. Sedan far vi direkt efter det till mormor. Skrivaren och datorn vill inte sammarbeta för henne, så jag ska se om jag kan göra något åt det. Typ starta om skrivaren och datorn samtidigt. Men mormor är ändå tuff som kan använda en dator fast att hon är 80 år! Hon har små "checklistor" för olika saker man kan göra på datorn. Exempelvis skriva ett worddokument:
1. starta datorn
2. Logga in med lösenordet
3. Tryck på ikonen som heter "skrivmaskinen" (henrik har döpt om word till skrivmaskinen, mormor brukade vara sekreterare för sj på den gamla goda tiden, hon skriver jäkligt fort!)

... tyvärr börjar alla hennes checklistor med "1. starta datorn". Så om hon ska gå över från word till internet, gissa vad? Jo då startar hon om datorn! Men hon är tuff ändå :3


Få se, i övrigt har jag en stark lust att spela GH3 och CaesarIII bland annat. Och sims 3 på Henriks dator (haha, 3or verkar ha en stark dragningskraft på mig xD). Men idag borde jag verkligen städa hela övervåningen. Ångestkänslor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP