fredag 10 juli 2009

Gokväll

.. rummet lämnar fortfarande mycket kvar att önska i städväg.. men jag får fixa det! Först ska jag måla naglarna, och det är det dags för direkt efter detta inlägget är färdigskrivet =)

Hittade inte mitt billiga svarta... alla andra färger fanns.. buhu, jag använder ju bara populära saker :( Samma sak med 2 par av mina skor. De försvann ur sortimentet strax efter jag köpt dem, men kom tillbaka och har funnits i över ett halvår igen nu! I'm tha trendförutsägare!

Nåja, fick bli ett maybelline forever strong istället, som det svarta på denna bilden:

.. 75 kr istället för 25 kr. Men ändå. Märkte kvalitén när jag målade med det. Kan det ju kanske vara värt eftersom jag målar svart så ofta..
I vilket fall, pappa betalade det för mig. Tack pappa! (känner mig alltid så skyldig när jag får saker av folk.. men jag försöker se det positivt.. är ju ändå mitt kalas imorgon ^^)

.. på tal om kalas så kunde inte min morbror komma på kalaset hos mamma. Kul. Vanligtvis är vi mamma, jag, Henrik, mormor, morbror. Subtrahera Henrik som är i usa, och nu morbror också. Kvar har vi mormor och mamma och jag. Kulkul. Fint att alla bryr sig om att jag fyller 18 =)

Nej nu är det dags för naglarna att få sig en omgång. Och sedan rummet.. om de torkar, annars får jag gå upp tidigt imorgon istället :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP