tisdag 28 juli 2009

iTunes

Bah. Det behövliga programmet när man ska ha låtarna in i sin iPod. Jag ogillar hela konceptet. I en mp3 är det bara att slänga in låtarna rakt av genom en usb-sladd. Blöh. Men jag gillar verkligen min iPod, tro inget annat, är jätteglad för den ^^
Men förbannad på iTunes. Och iTunes store. När man registrerar sig där måste man ange hela sitt jävla kortnummer! Hur jävla säkert känns det då?! Jag borde egentligen ha låtit bli, men då skulle man tydligen få det mycket svårare att använda iTunes också. Jävla skit är vad det är. Som om jag vill att de ska ha mitt namn, min adress och samtidigt mitt kortnummer lagrat i deras jävla databaser! Jag kan bli bestulen på allt jag äger och har på några timmar. Fyfan. Dåligt jävla system. Att jag inte hört fler än jag som har några invändningar mot det är skrämmande..

Nåja. Efter jag kom hem från pappa så var min lille kusin här och hälsade på ^^ Har några bilder som jag ska lägga upp sedan ^^ Han ser så lillgammal ut med lockar i nacken i sitt ljusa hår och glasögonen på. Han har nåt synfel som ska korrigeras, men han ser så söt ut så =) Dreglar överallt gör han med, gulligt det med.. typ.. =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP