måndag 20 juli 2009

Gokväll

Först och främst, Johanna! : jag läste din kommentar nyss och jag kan väl säga att det syns visst ;D om man zoomar ordentligt xD

I alla fall,
Borde seriöst sova. Minns någon att jag skrev att jag ville spela gh3, caesarIII och the sims 3 ? Well, jag fick inte gjort något av det. Städat då? Nepp. Istället blev det detta:


Både strumporna och vantarna är klara! Jag har till och med fästat alla trådar ordentligt. Visst är de tjusiga? :D

Jag klantade mig dock rejält när jag kollade pendeltider och sådant åt Robert. Kollade måndag när han skulle åka söndag. Resultatet blev att vi körde honom till kungsbacka, men det kom ingen pendel, och då fick vi köra honom hela vägen till göteborg. Klantarsel är vad jag är. Men vi fick ju i alla fall testat gps'en ordentligt. Den fungerade. När jag väl gissat att Kruthusgatan 1 var den adressen man ville ha som mål när man vill till Nils Ericsson-terminalen. Kan den inte fatta platser också?! Det hade ju suttit fint när man vill typ till "kungsbacka station", "kungsmässan", "Tjolöholms slott", "Göteborgs Centralstation" och så vidare.. någon som kan adresserna till dem? (våran gps är alltså rätt nyinförskaffad för er som inte lusläst hela bloggen..)

Vi åkte i alla fall till mormor och felsökte dator-skrivare-förhållandet då ja. Jag lyckades lokalisera problemet efter en stund:


.. usb-kabeln var först intryckt i det stora hålet längst till höger i bild. Hur man lyckas med detta utan att fatta att den sitter fel vet jag inte. Men det tog också mig en stund att hitta problemet (antagligen för att jag antog att ingen är så dum att den trycker in en usb-sladd i något annat uttag utan att fatta att det är fel..) så jag ska inte vara för hastig med att döma andra :)

På vägen hem var dagarna till slut färdigräknade för mina vackra naglar:

deras grymma öde hann ifatt dem när jag stängde bildörren! Jag saknar dem :( Vart tvungen att klippa av alla, för jag tänker INTE gå med en trasig nagel! Så desperat är jag inte, de växer ju ut igen någon gång =)


Men nu ska jag låta våran pisemisse föregå med gott exempel och krypa ned i min sköna säng och sova, för klockan är sent! Tyvärr får jag sova ensam för katten är inte särskilt sällskaplig av sig, och Robert har åkt hem :(

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP