onsdag 8 juli 2009

Redigering - för de som inte har något bättre för sig

Varför inte redigera bilder när man ändå inte har något annat att göra liksom? Det är vad jag gör i alla fall. Så länge det finns bilder kvar att redigera vill säga =)

Här har vi 2 bilder till som jag pillat med idag:



.. myran är bara så tjusig. Att jag fick helt rätt fokus. Ska nog fundera en släng på att dra lite i formatet på bilden däremot, d.v.s. klippa bort onödig yta så att det blir mer "myra på hud" än "hud med lite skit som verkar vara en myra på"..
Andra bilden vet jag inte vad jag tycker om dock. Har en fallenhet för att overdo'a bilder vanligtvis, så att allt bara sticker i ögonen och blir jobbigt att titta på. När jag egentligen letar efter en "wow"-effekt. Tror dock att jag tonade ner mina ambitioner lite För mycket i denna. Men jag vet inte egentligen. Den känns lite gråtrist och inte så fräscht somrig? Vill ha mer ljus i den, men då blir det ju så att den bara sticker i ögonen.. eller ser "platt" ut. Då får den hellre se gråtrist och "djup" ut..

nåja. Idag blir det nog faktiskt sova tidigt på riktigt. Dels för att jag inte har något vettigt att göra, dels för att jag ska upp rätt tidigt imorgon. Ska ta bussen till Kungsbacka vid 12 imorgon för att möta mamma. Vi ska gå på elgiganten och bellbox. Bellbox innebär massa trevliga saker till mitt hår, och det gillar vi! Har man tur finns den mobilen jag tycker är så snygg (Sony Ericsson C903, den röda!) äntligen inne i affär, och då kanske vi hittar den på Elgiganten. Annars är det en GPS till mamma vi är ute efter där =)

Men god natt då!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP