onsdag 1 juli 2009

Good morning sunshine =)

(haha låter som en rubrik som bättre passar min brors blogg xD)

Idag gick jag upp vid 9-snåret, höll som vanligt på att dränkas i min egen svett när jag vaknade.. Men nu har jag duschat och ätit frukost så nu är jag fräsch igen. Ska snart gå och göra mig fin, för idag ska jag ju till värmland =)

Måste förresten visa vilket sött litet hårspänne jag gjorde igår:

Den sitter alltså på en vanlig hårnål. Önskar bara att jag passade bättre i hårspännen och olika håruppsättningar. Jättesvårt att få det att se bra ut på mig. Jag har för platt hår och för rund panna..

Men nu när jag kommer hem från Värmland kanske jag både har annorlunda hårfärg och annorlunda frisyr, så vem vet, jag kanske snart passar bättre i det! :D
Vi hoppas på det bästa; vi hoppas att förändringen blir av, och vi hoppas på att det blir bra^^ .. för sen när jag kommer hem är det ju dags för 18års-kalas. Då vill man inte ha misslyckat hår >_<

En sak till angående värmlandsresan, jag kanske blir sämre på att uppdatera.. Men jag ska verkligen Försöka ha kameran med mig överallt denna gången (är så dålig på det!) så jag kan visa några bilder varje dag =)

(en sista sak: SJ, jag hatar er. Ska det vara så förbannat svårt att INTE fördärva min sommar varje år?! Och ska det verkligen behöva vara ännujävlasvårare att svara på ett litet förbaskat mejl?! NI ÄR SKITKASSA OCH JAG LÄNGTAR TILLS KONKURRENSEN KOMMER TILL JÄRNVÄGARNA MED. DÅ KOMMER NI DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Moahahahaha!)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP