tisdag 7 juli 2009

God natt =)

Hade ju inte tid att blogga tidigare idag, eftersom jag skulle fara hem och allt. Hade spritt ut mina saker över hela Roberts rum, och dessutom skulle jag ha med mig mera hem än vad jag åkte dit med, så det tog en stund att packa. Dessutom satt Roberts bror konstant vid datorn..

Jag fick hur som helst presenter innan jag åkte :) Söta örhängen och lite kläder från Roberts familj =) Får ta kort på dem senare ^^

I övrigt blev jag ju blonderad en gång till i söndags, och det har jag inte lagt upp någon bild på ännu. Här kommer jämförelsebilder. Till vänster innan, till höger efter.


Måste ju säga att jag föredrar frisyren på vänstra bilden dock. Då hade hans faster plattat håret åt mig. På den högra hade jag ju duschat emellan. Men färgen är väl en aning annorlunda åtminstone?
Fick med mig silverschampoo och silverbalsam med från hans faster. Det tackar vi för! Skulle tydligen bara akta mig så jag inte blev blå i håret.. låter .. bra.. xD

För övrigt verkar mina snygga naglar ha dött en aning:



ska låta dem förfalla nu. Hoppas bara att ingen nagel trasar sönder sig eller går av lite i hörnet eller sådär innan fredag, för då har jag tänkt fixa i ordning dem igen inför kalaset :)

Nyss blev jag dessutom erbjuden marinerade vitlöksklyftor och en tur på kungsmässan imorgon av Viktoria. Det tackar man inte nej till! Dags att sova nu med andra ord =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP