söndag 5 juli 2009

God morgon =)

Åt nyss frukost faktiskt ^^ Härligt nu när det regnat i några dagar här i värmland så att det inte är lika olidligt varmt om nätterna längre.. man sover bättre då =)

Vad gäller Mira så spydde hon väl minst 2 gånger, men Jocke (hennes pappa) menar väl mer att hon drack för mycket vätska på en gång och mådde illa av det snarare än något annat.. Så vi hoppas på det bästa =) Vill verkligen INTE bli magsjuk!

Som plåster på såren för att Robert sket i att ens säga att han var ledsen att han missade min födelsedag för jobbet innan han bestämde sig för att ta det (jag blev ledsen.. jag hade ju prioriterat hans födelsedag över verkligen Allt när han fyllde år..), så gav han mig en påse naturgodis ^^ Har alltid velat äta sådana, men aldrig köpt dem på grund av priset. De är rätt goda faktiskt^^


.. ser gott ut eller vad? ;D

Idag är planerna för övrigt blondering på kvällen vid klockan 6. Då ska vi äta hos Katrin (roberts faster) också =) Roberts mormor ringde också och frågade om vi ville äta där. Det struntade vi i denna gången. Igår åkte vi ju nämligen till Roberts pappa på kvällskvisten. Alldeles innan dess åt vi grillad flintastek med potatisgratäng. När vi kom dit var hans pappa hos grannarna, som precis hade grillat och åt med potatisgratäng till. Av artighet äter man alltså då också, även om man ätit sig proppmätt hemma innan för att grillat är så jäkla gott! Dubbla middagar är jäkligt jobbigt, så inte idag igen..

I övrigt var det väl inget mer för stunden. Nu ska jag gå ner och kolla när Robert spelar oblivion eller nåt. Fast jag ska nog sticka under tiden.. Och på tal om stickning! I torsdags köpte jag ju garn som jag ska sticka raggsockar till min bror av!
Såhär ser det ut:


.. hoppas att han gillar det och att han lyckas använda dem någon gång trots sin fjortisstil.. vet inte om det är så fjortis med raggsockar precis "/

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP