torsdag 16 juli 2009

Gokväll i stugan =)

Så vart denna födelsedagen så gott som över. Händelserik dag må jag säga. Först kom Josefin och Oskar och hälsade på en stund och vi åt lite köp-tårta och jag fick fin present. Titta bara:


... bästa snyggingen ever!



Fina röda rosor fick jag av mamma också ^^ De är dock djupröda i verkligheten, inte sådär fisiga som på bilden!



och titta vad som intagit sin rättmätiga plats bredvid mitt ps2!


Guitar hero 3 fick jag alltså av mamma och Robert i present. Än så länge har jag hunnit köra 4 låtar på easy. Måste säga att det är skitsvårt, men att jag lär mig fort!


Sedan gick vi på bio och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen, den var väldigt bra, och eftersom jag inte läst boken nyligen var jag nöjd med handlingen. Hade jag nog inte vart annars, men nu är jag lyckligt ovetande =) Störde mig dock, som alltid, på att Dumbledore inte är som Dumbledore borde vara. En snäll, söt, klok gammal gubbe borde han vara, det är så han framställs i böckerna. På filmduken blir han en smått egoistisk, argsint surgubbe, fortfarande mycket klok/mäktig dock. Stör mig ändå. (här höll jag på att göra en enorm spoiler, men den väntar jag med till senare kanske..)

sedan åt vi i alla fall på thairestaurangen Mhenam i Kungsbacka. Gick runt till andra ställen först, men det var så förbaskat dyrt! Inte ska man betala så mycket när man kan bli mätt för mindre. Thai är bättre än McDonalds, men ändå i rätt prisklass, så så fick det bli!


älskling är djupt fokuserad på brad och angelinas problem!


*nomnom* friterade tigerräkor, mammas val! (jag åt nåt annat starkt som också var gott men inte såg lika aptitligt ut..)


Sedan när vi kom hem väntade denna tomatplantan på mig vid dörren, tillsammans med en lapp med grattishälsningar från mormor. Så nu ska det minsann drivas tomater också i mitt lilla växthus. Trångt och trevligt! Hoppas bara de får tillräckligt med syre..

nåja, dags för lite mer guitarhero tror jag bestämt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP