onsdag 18 november 2009

Studiedag :)

Åh så duktig jag är, jag gick upp vid halv 9 för att utnyttja denna studiedagen maximalt :)

Jag har redan hunnit räkna allt vi ska i matte, och läsa igenom laborationshandledningen inför kemilektionen på fredag ^^ Just nu sitter jag och skriver ut en sånhä karta:


Jag måste nämligen lära mig alla länder i hela latinamerika, MED huvudstäder (!) till på fredag. Då ha vi förhör på det i spanskan. "Men det är väl inte så svårt??" tänke många av er säkert. Nej, kanske inte för alla samhällare, som är intresserade av att resa och därför kan geografi för skojs skull, och dessutom har det som ämne på schemat! Jag går natur, jag läser inte geografi, jag har knappt rest något i hela mitt liv. Mina kunskaper sträcker sig så långt som till att kunna alla länder och huvudstäder i norden. (okej, jag är lite osäker på Finlands huvudstad, och räknas island in i norden kan jag då rakt inte alla huvudstäder längre..). Det är inte så lätt för mig! Bah.

Dessutom ska jag ge mig på att läsa så mycket mer i kemin än bara laborationshandledningen. Vi har prov på biokemi nästa vecka, och det här med organisk kemi är inte riktigt min grej känner jag.. så bäst att börja i god tid :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP