söndag 29 november 2009

2 år och 4 månader idag <3

Fy fan vad jag har ont i huvudet. Det är så jag mår illa av det. Jag pluggar samhällskunskap alltså. Högkonjunktur hit och inflation dit. Jag spyr på alltihop. Så nu tar jag en kort paus för att berätta något betydligt roligare :)

Jag och älsklingen har varit tillsammans i 2 år och 4 månader idag minsann!
Jag har lite tappat tidsbegreppet faktiskt, 2 år och 4 månader är så sjukt lång tid, och ändå känns det inte som om vi ens hunnit börja vara tillsammans på riktigt än. Jag må redan ha sagt det innan, men det tål liksom att sägas igen. För detta är inget tillfälligt förhållande, byggt på någon fånig tonårsromans, som bara håller i några månader. 2 år redan. Så kom inte och säg att jag inte vet vad riktig kärlek är, för jag vet mycket väl. Jag vet att det är vad vi har tillsammans, Robert och jag.

Visst ska man leva i nuet, och man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på, men i mitt sinne är jag ändå 101% inställd på att när jag flyttar ut så är det han och jag som kommer bo tillsammans i en lägenhet. Det är han och jag som kommer tjafsa om vem som ska ta disken och vem som ska dammsuga, och han och jag som kommer ha ettriga diskussioner om huruvida vi borde lägga de hopsparade pengarna på en ordentlig säng eller en fräck dator. Och det är vi som kommer sitta slöa i soffan tillsammans och vräka chips och inte orka göra någonting. Och jag vet att jag kommer vara helt och fullkomligt nöjd. Jag har inga romantiska falska föreställningar, det enda jag längtar efter är en helt normal vardag tillsammans med min finaste älskling (L)

Så nu vill jag bara gratulera oss själva på våran 2 år och 4 månaders dag, fast att vi inte ens kan ses idag. Avstånd innebär ingenting för oss, för vill man så kan man, och när vi nu är gjorda för varandra så kan inte 22 mil betyda mindre (L)

2 kommentarer:

Johanna,  29 november 2009 kl. 18:57  

Jag brukar inte svära i onödan men fan vad romantiskt! Och jag är inte ens sarkastisk! Bara att gratulera :)

Anonym,  29 november 2009 kl. 21:18  

Grattis :) Låter helt underbart!

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP