torsdag 19 november 2009

En glädjande kommentar :)

Fick en anonym kommentar igår kväll:
"Måste bara säga att jag tycker du är grym (!) som lyckas så bra i skolan, är snygg och verkar ha tid för ett privatliv. Jag är verkligen imponerad .. men hur orkar du vara så motiverad ? Är du aldrig trött och bara vill ligga framför tv:n en hel kväll? tror du att alla kan få mvg i allt ?"

Tack så jättemycket vemdunuär! ^^
Har tagit mig en funderare på frågorna också.. och anledningen till att jag är så motiverad är att jag valt helt rätt program för mig. Jag får läsa alla ämnen inom det området som jag tycker är allra intressantast, och det är klart att om man gillar det man läser så blir det mycket roligare!
Jag har många gånger funderat över hur mycket jag skulle hata skolan om jag hade gått på exempelvis idrottsprogrammet. Varje lektion skulle bli en pina, för där läser de ingenting jag tycker om alls.. hur motiverad blir man då?
En annan sak som driver mig är förstås att få visa andra hur duktig jag är, och få erkännande/beröm från dem. Detta är liksom min grej, det jag är bäst på, och då vill jag så klart visa för andra att jag kan :)

Men självklart är jag trött och bara vill ligga framför teven med. Det vill jag nästan alltid. Eller datorn. Allt för stor del av min vakna tid går åt till teve eller dator. Men det är viktigt att ta det lugnt för att orka med allt annat också! När jag åkte hem från skåne här om dagen var jag jättetrött, men hade massor av fysik att plugga på. Jag behövde både sova och plugga. Jag valde ändå att sova först, för jag vet att om jag är utvilad kommer jag att lära mig mycket effektivare. Det är liksom ingen idé att neka kroppen det den vill ha, den kommer ta ut sin rätt förr eller senare :) Så om jag vill sitta vid teven, då sitter jag vid teven! Jag måste bara komma ihåg att bryta när jag har vilat mig tillräckligt :)

Och ja, jag tror att alla kan få mvg i precis alltind. Det handlar om att bestämma sig. Självklart kan alla inte få mvg lika lätt i allting, som jag med idrott tillexempel. Jag har inte ansträngt mig tillräckligt där, för det är det svåraste ämnet för mig, och därför kommer jag bara att få förhoppningsvis vg. Men hade jag gått in i det med hela min själ hade jag såklart kunnat lyckas. Det handlar bara om viljan, och tiden man lägger ner på det :)

Men jag får nog ta och följa upp detta inlägget med mer jag vill säga när jag kommer hem igen, för nu har jag superbråttom till bussen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP