onsdag 25 november 2009

Gå in i väggen? - Nej sånt har jag inte tid för!

Nu gå det knappt att skiva bokstaven "r" igen, som ni mäke....(fick tycka till håt som fan fö det dä som stå inom citattecken..)

Men nej, jag tänker inte låta sådant vinna över mig, jag trycker hårdare!

Nu är jag äntligen hemma igen! Fick åka till mamma inte bara en, utan två hela gånger! Hur irriterande är inte det? Först mellan skolan och övningen, då hämtade jag allt jag glömt (kamera och usb-moj till mobilen för den som undrar... fyfan kom just på att jag glömde öronproppar -.- ). Sedan på övningen fick hon som vi spelar för ryck och skällde ut mig för att jag inte hade med mig alla noter på jullåtar!
1. Jag visste inte att vi skulle ha spelning i nästa vecka förrän igår!
2. Jag visste då fasen inte att vi skulle spela JUL-låtar på den. Hade ju med mig Alla andra noter!
3. Jag byter mellan mamma/pappa på måndagar, och jag trodde verkligen jag hade fått med mig alla noter, eftersom jag tog allt som stod framme på pianot hos mamma. Visade sig att hon städat undan dem.

Med de tre argumenten kan man fasenimej inte komma och skälla ut mig bara sådär. Jag gör ALLTID så gott jag kan, jag försöker alltid mitt bästa (och lyckas) i allt jag gör, och om jag någonsin missar någon liten grej så är det för att jag har så Förbannat mycket att göra så min hjärna snart exploderar!
Därför fick jag i alla fall åka till mamma en andra gång och hämta noterna..

Jag upptäckte idag att jag har samhällsprov på onsdag. Spelningen är på tisdag. Nu måste jag öva låtar och plugga samhäll parallellt, och jag kan inte börja med något av det förrän på fredag.

För på torsdag, imorgon, är det Takida! Yay :D Ska äntligen dit! Med Viktoria såklart, precis som förra gången ^^
Och på lördag är det ljusstöpning med tjocka släkten hemma hos farmor. Samtidigt som jag måste gå på bio med spanskan. Krock. Gör båda.
Och på måndag är det luciarep med skolkören till klockan 8 på kvällen.
Kvar blir fredag och söndag. På fredag och söndag ska jag lyckas lära in 6-8 låtar perfekt, och plugga in all samhäll som den tråkigaste läraren genom världshistorien har tutat i oss de senaste 2 månaderna.. För att inte tala om att vi fortfarande ligger efter i mattekursen och vi ska ha nationellt prov om 2 veckor. Som sagt. Gå in i väggen är inte precis något jag har tid för just nu..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP