söndag 17 maj 2009

Vyer från mitt rum i dagsläget





Avbrott för information:
Klockan har jag fått av Roberts familj i julklapp, de svartvita muggarna är från min syster och hennes man, också juklappar. Papperskorgen och matchande penställ inhandlades idag. Ljuslyktorna på bordet är faktiskt också julklappar från min syster med man.







Tyget är inhandlat idag, helsvart (längst bak) till soffdynorna och de två mönstrade tygerna ska bli varsin dekorationskudde. I fönstret har flera nya krukor, inhandlade idag, instasllerat sig tillsammans med en ny lampa. Även några av växterna är inhandlade idag.

Blev väldigt snyggt måste jag säga =)
Köpte också en omgång sängkläder, men dem har jag inte bäddat i ännu så där finns inget att se, samt två ramar som skall målas svarta och sättas runt två bilder jag vill ha upp på väggen.
Har även köpt två tidsskriftsamlare att ha diverse saker i.

En sak glömde jag. En "ram" (mera hållare) som jag kan hänga upp min enorma elvis-plansch med. Alltid glömmer man något..

Jag glömde för övrigt listan där jag skrivit upp vad jag skulle ha och måtten till soffan och ramarna och så. Som tur var mindes jag alltihop i huvudet. Allt utom ramen till planschen. Måste ändå säga att jag är nöjd med mitt minne =D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP