söndag 3 maj 2009

Här händer det grejor!

Och just det är anledningen till min dåliga (aka obefintliga) uppdatering idag. Som ju räknas som igår enligt bloggens datumsräkning. Eller ja, klockan är över 12.. men ändå.

Jag har hunnit med massor idag, dels för att jag gick upp vid 9, och dels för att jag hållt mig borta från datorn. Har bara inte hunnit med den.
Först fick jag hjälp av Tinna (storasystern på ptja.. nästan 30 år men inte riktigt än, för er som inte vet ^^) att göra dendär ordentliga röjningen i mitt rum som behövdes efter att jag har målat om. Så nu är det verkligen jättesnyggt och undanstädat och trevligt här i mitt rum!
Allt som saknas är svarta soffdynor, nya kuddöverdrag till dekorationskuddarna, nya sängkläder, gardiner.. och en papperskorg! Mest textil alltså. Får se till att fixa det, och förmodligen får jag sy ungefär hälften själv. Soffdynorna är givet, pappas design på hela soffan ju, och sedan kuddöverdragen. Resten finns nog färdigt att köpa. Men jag känner på mig att det kommer bli så snyggt! Det känns i hela rummet. Bara jag får bytt färgerna på alla dessa textiler alltså. Usch vad jag längtar!

Sedan for vi (jag+bror) med Tinna och hennes man ut till Martin (storebror på ~25 år) och där var även deras två yngre syskon (vilka jag inte är släkt med för fem öre, en typ jämnårig och en något äldre än mig iaf), och så var vi där hela dagen och hade jättetrevligt. Oliver var också med såklart ^^ Jättesöt liten unge det där :3
.. och det var så längesedan alla syskon var samlade känns det som. Trevligt var det i alla fall, med god mat, och så spelade vi lite kubb och hade allmänt trevligt. Tog en lång promenad ut bland klipporna också :) Hade mina klackskor på mig, enda problemet var att jag frös lite om tårna, annars gick det finfint!

Sedan nu när vi kom hem satt jag en stund i soffan och åt kvällsmat med Tinna och Krister (hennes man dårå), och då fick jag minsann känna på några sparkar från lille Anton! ^^ Ja för jag ska ju bli moster också nu till hösten! Nu har jag ju nästan hunnit få en ny kusin, och dessutom bli både faster och moster på mindre än två år.. snart är jag en fena på bebisar tror jag bestämt!

Äsch nu blev det väl lite väl långt, men det är ju så mycket som har hänt och så lite jag hunnit skriva!
Definitivt dags att sova alltså :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP