fredag 15 maj 2009

Trött!

Fy fasiken vad trött jag är idag. Kom hem vid 3-4tiden och sov tills nyss.. började bli sömnig redan på bussen, och då gjorde jag världens upptäckt.
De bästa somna-till-låtarna är inte ballader eller allmänt sega låtar! Dom blir man ju bara stressad av, de är ju mer nere i varv än vad man själv är. Dem blev jag rätt pigg av, däremot dåsade jag till några gånger under Bryan Adam's Summer of 69.. och låtar i sådant tempo.. sådana rockiga, med stadigt och inte för uppspeedat tempo men som ändå Verkligen inte är långsamma. Då somnar jag direkt. Är jag konstig på något sätt..?

Nationella provet i matte c idag gick bra i alla fall. Vart väldigt orolig innan, men det visade sig att jag förstod alla uppgifter och blev åtminstone inte helt ställd, så jag kunde klämma ur mig något på alla uppgifter. Huruvida jag bara tror att jag är jätteduktig eller faktiskt har lyckats få mig ett mvg på provet återstår att se. Jag blir dock mäkta förvånad om det inte har gått så jättebra faktiskt, och det känns bra. Känns bra att det känns bra alltså.

Speciellt efter cooper igår, om det var någon som märkte att jag inte nämnde det alls?
Vi springer nästan 2,5 km när vi gör det testet, och förra året fick jag lite över 16 minuter, vilket är på undre g-gränsen. G- sträcker sig från 16-18 minuter för tjejer. Detta året fick jag 18.48. Inte okej. Inte ens G. Men jag fick ett så förbannat håll så det kändes som om någon försökte sprätta mig levande med en rostig kniv. Kunde inte andas och inte springa normalt. Innan jag bestämde mig för att gå istället så både grät och skrek jag samtidigt som jag sprang, bara för att det gjorde så ont! Hoppas läraren i alla fall såg att jag försökte mitt bästa..
(för att inte nedvärdera mig för lågt: jag sprang faktiskt ca halva sträckan innan jag började gå istället!)

Nåja, nu ska vi inte vara deppiga, imorgon börjar helgen och då ska jag jobba och göra diverse läxor =)
På söndag kanske pappa tar mig med till ikea så att vi kan införskaffa lite nya snygga prytlar till mitt ommålade rum, det har vart halvfärdigt ett himla tag nu..

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP