söndag 24 maj 2009

Vaddå mycket att göra?

.. klockan är nu snudd på 12 på natten. Innan jag får sova måste jag skriva stödord/tänka ut vad fan jag ska säga på svenskaredovisningen jag ska ha imorgon. Och dessutom tvätta av mitt smink och packa klart alla saker till imorgon.

Jag har dessutom kommit på att jag måste gå först ut i klassen, för efter en kvart av lektionen, max, måste jag gå. Då ska jag hem till Viktoria och fixa hennes hår inför balen. Så grejorna som behövs till det måste jag också packa ned nu innan jag går och lägger mig.

Sedan på tisdag har jag uppspelning med mitt klassiska stycke (en novelett av Kabalevsky för alla er klassisk-musik-nördar som läser..), så jag måste öva mängder till det. När fan då? Måndag kväll alltså. Då jag också, antagligen, måste skriva min del av den skriftliga inlämningen till nanotemat vi redovisade i onsdags.

Onsdag då, ja då är det spelning på torget för vårat band. Vet inte vilken tid eller något, men 2 låtar blir det. Vet förresten inte vilken tid pianospelet är heller. Hm, stundande problem. Får ta reda på det imorgon..

Ja. Sen då? Prov i matte D i början av nästa vecka så det blir väl nästa punkt på dagordningen..

Och just det. Det kanske låter överkomligt? Då glömde jag nog nämna att jag måste dedikera minst 15 timmar totalt, innan fredag, till att löda ihop resterande 10 kretskort jag lovat pappa.

Jodå, jag har fantastiskt mycket tid i överflöd jag. Tror jag ska gå och dränka mig i toaletten nu. Känns som ett bättre alternativ.
Nejdå, det känns nog egentligen bra, jag får stressa lite bara och inte slösa bort så mycket tid framför datorn, så ska det nog gå!

Kommer antagligen tillbaka med bilder på Viktoria i full balmundering imorgon eftermiddag =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP