måndag 4 maj 2009

Mycket att göra?

Som ett brev på posten seglade vetskapen om att det är studiedag imorgon ner i mitt medvetande så fort jag kom till skolan idag. Tjoho! Eller jag har skrivit ned det innan men bara förträngt det vekar det som.. härligt i vilket fall!
Och ändå har jag varit duktig och pluggat biologi idag, precis som igår. Får kolla lite på matten imorgon då, har ju nationella i matte C någon gång snart och har glömt hur man deriverar.. >_< Men biologi går först, det provet är på torsdag..

Äh, jag aktiverar mig, det känns härligt. Har haft fullt upp idag faktiskt, med bara småsaker. Hjälpa till med middagen, plugga biologi, plocka ur diskmaskinen, reda ut andra familjemedlemmars gräl och saker.

Så nu ska jag tydligen hjälpa till med att klippa gräset och sådant ute hos mormor eftersom Henrik är för upptagen. Inte mig emot, speciellt inte när mormor blev så glad över det =)

Utöver det kommer Robert hit i helgen, och då ska vi också ha spelning med bandet på lördagen på torget. Länsförsäkringar i Halland firar något årsjubileum tydligen. Blir skoj tror jag, härligt när det är vår och det börjar hända saker!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP