lördag 16 maj 2009

Five down..

.. fyra to go xD

Och några ändrade planer.
I kylen fanns: korvgryta att värma, som jag åt igår. Den ville jag inte ha. Sedan fanns det fiskpinnar och potatis, men ingen remouladsås. Men remouladsås kan man göra själv, man behöver bara créme fraiche, majonäs och bostongurka, utav vilka vi hade allt utom créme fraiche. Nåväl, ytterligare fanns det makaroner men inga köttbullar, korvbröd, senap och ketchup, men inga korvar. Inte heller fanns det någon sorts färdigmat att värma.
Då blev jag less.

Så jag ringde mamma. Mest för att det stod på listan att jag skulle fråga om jag kunde åka till Robert, men sedan blev det också bestämt att jag ska, efter att jag har jobbat nu fram till sju eller nåt, åka till henne, äta buffalo wings med vitlösbaguetter och kolla på melodifestivalen där istället.
Jag är nämligen ensam hemma, vilket jag kanske inte nämnt. Min bror kommer hem sent bara för att ta hem folk till melodifestivalen, och pappa och Monica är utflugna på någon festival. Jag är alldeles allena. Så jag kan lika gärna åka till mamma och få lite sällskap. Eller åka och åka. Gå. Finns ingen moppe, och ingen cykel. Gå får jag göra.

Men först ska jag jobba nu =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP