torsdag 21 maj 2009

Värmland

Här sitter jag och mölar choklad och väntar på att den halva alvedonen jag nyss tog ska börja verka. Som jag förutsåg hade jag ingen tid att uppdatera igår, men nu jäklar!

Imorse var vi på grumsmarten, som är en marknad de har en gång i halvåret här uppe i grums. Jag fick en t-shirt med elvismotiv på av Robert =) Ny sovtröja blir det bestämt. Just nu sover jag i en annan elvis-t-shirt som jag fick av Viktoria på någon födelsedag =)

Mäkta snygg! Både tröjan och motivet ^^

I övrigt så händer inte så mycket idag tror jag. Kanske att vi tar oss bort till Roberts pappa lite senare ikväll. Han har guitar hero world tour.. har jag tur får jag spela :D Men det är ju såklart inte därför jag vill åka dit.. *hrrmm*..

Imorrn blir det i alla fall in till Karlstad tror jag bestämt. Fick ju 500 kronor av pappa (så snäll ä han ^^), så nu ska jag försöka införskaffa åtminstone en avslutningsklänning och ett par jeansleggins. Dessutom foundation kanske, då den jag brukar ha är slut, men det beror på hur dyr den är. Hittils finns billigaste alternativet av den jag vill ha på H&M i kungsbacka. Hittar jag ingen billigare så väntar jag, och ser lite fjortis-mupp ut så länge.

Nej, dags att avsluta med två bilder på mig och älsklingen =)


(jag vet att det är färgskillnad mellan ansiktet och halsen.. det var liksom det jag menade..)


okej, jag kan inte låta bli.. Tacoooos <33


Sjukt snygga tallrikar för övrigt.. vill ha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP