lördag 16 maj 2009

Skolavslutningskläder..

Skolavslutningen är om mindre än en månad.. jag måste ha något att ha på mig, det är tråkigt att gå i något som man alltid har.. men jag vet inte riktigt vad jag ska ha..

Här är några tankar:



..bara en av dem, den mittersta, finns på gina tricot här i kungsbacka. Ja, för de kommer allihop från gina tricot.

Var på H&M och såg en jättesöt axelbandslös rosarutig klänning igår, i min storlek och allt. Idag när jag kom tillbaka hade de bara storlek 40 och uppåt kvar. Fy vad surt.
Den vänstra av dem på bilden har jag också kollat på innan, men de hann försvinna innan jag hann prova dem. Vem är det som gör detta mot mig? :o

Det är hur som helst en himla skillnad mot att ha svartvitt, som jag alltid har annars.. men vart ska jag hitta dem?
Får nog höra med Robert om vi kan ta en tur till stan någon av de fem dagarna jag är hos honom nästa vecka.. om jag har riktig jävla tur kanske någon av dem finns på gina tricot där, eller kanske t.o.m. den klänningen från H&M som jag aldrig fick chansen att prova.
Hoppas.

Jag tänker samtidigt hoppas på att denna:



.. som jag la upp en bild på för mindre än en månad sedan finns där uppe, för den kom aldrig till kungsbacka, och den finns inte kvar bland internet-sortimentet längre..

surt att allt jag vill ha försvinner för mig. Får börja sy mina kläder själv. Då är det bara tyget som behöver hittas =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP