torsdag 3 juli 2008

Störa-sig-på-allt-dagen

För det första vill jag bara påpeka tangentbordets otroligt dåliga uppbyggnad, då man hälften av gångerna man ska skriva sin msn-adress blir ofrivilligt påtvingad adressen "sin_msn@hormail.com".

För det andra så är det för jävla varmt. Justja, jag skulle öppna fönstret! Snart tillbaka!

Såja, låt oss vädra!
(Och Gud sa; varde kallt!)
Eller inte. Gud ger oss värme för tillfället.
För mycket värme. Jag dör av värmeslag.
När jag satt på pendeln hem så var det dövarmt. Alla andra på tåget lyckades få en plats i skuggan där man i alla fall kunde överleva. Men just jag fick en plats som ständigt var i solens jävla starka sken. Jag dog nästan av värme.

Älsklingen åkte alltså hem idag. Vi hittade hans buss, och allt blev frid och fröjd. Oj, jag måste kolla om han lyckades byta till tåget i Öxnered! Vänta, ska smsa..

Aah jag hatar att högtalarna alltid låter när jag smsar! Ständigt dedär knattret för att jag skickar sms, tar emot sms, och får/skickar iväg leveransraporter. Bah.

För övrigt har jag övat på Av längtan till dig, gjort den på mitt sätt. D.v.s. lugnat ner den och ändrat betoningen för att frambringa det vackra och förhoppningsvis en sorgligare känsla.
Det blir inte som jag vill! Fast enligt mamma är det perfekt. Men det blir inte som jag vill! Jag får inte fram så mycket känslor jag vill! Och dem jag får fram är inte dem jag vill ge! Jag vill att alla ska bli så påverkade av den framklingande melodin att de inte ska kunna hålla tillbaka tårarna. Jag vill spela fram folks känslor, tankar, och minnen. Men allt jag kan är att göra ett halvtaskigt framförande, som visserligen är fint, men inte på något sätt allt jag vill att det ska vara.

Min födelsedagsfirning blir antagligen framflyttad till helgen efter jag fyller år. Jag fyller alltså år den 16e Juli, och det är en onsdag. Men det gör mig inget. Det kommer så tätt inpå begravningen, så det är nog för allas bästa.
Dessutom kan jag nog fara upp till Värmland och ta hand om tvillingbröderna Österberg så att de inte svälter ihjäl när deras familj är ute på en helveckas semester. Hemmafru är mitt nya mellannamn!

Dessutom bokade mamma tid för klippning och helblondering/slingning/någon förändring av hårfärg den 14e Augusti. Så nu ska det bli av! Glad är jag för det!
14e Augusti spelar förresten Takida i Göteborg också, har fortfarande tänkt gå på det!
Så nu blir det ny hårfärg på förmiddagen, och Takida på kvällen samma dag!

Woho! Vilket bra avslut på sommarlovet ^^

Men nu ska jag bannemej skriva önskelista och ge till mamma!
Är ni riktigt snälla kan jag lägga upp den här också så att alla kan få läsa. Men då måste ni vara snälla!

Nu har jag annat för mig.
Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP