lördag 5 juli 2008

Konfirmationsdag!

Idag konfirmeras Henrik. Vi ska åka iväg om en timma och 20 minuter. Jag håller så sakteliga på att göra mig i ordning. Lite i taget.

Än så länge har jag duschat, fått på mig klänningen, och sminkat ögonen. De är fruktansvärt snygga, "massa" svart runt, maffigt intryck. Vet inte hur folk reagerar på det, men jag tycker det är snyggt, så nu ska det vara så!
Ska göra läpparna någorlunda röda sedan med, för att matcha naglarna som jag målade sent igår kväll.

Jag älskar det nagellacket! Wet 'n wild heter det i och för sig, men det är för jävla bra!
Jag har redan berättat sagan om nagellacket (hur pappa beställde det från USA för att märka sina kablar med, och mamma snodde ett osv.. ) men det är så sjukt bra, efter typ nästan 20 år!
Det är så "rinnigt" att det är hur lätt som helst att lägga på, lättare än alla andra nagellack jag krånglat med, men ändå torkar det huuuur fort som helst, knappt innan man hunnit måla klart resterande fingernaglar så har det torkat på tummen!

Det enda deprimerande är att nu när jag hittat mitt älsklingsnagellack så kommer jag få ta farväl av det när det tar slut. Lycka till med att hitta ett 20 år gammalt nagellack som fortfarande tillverkas liksom.
Dessutom skulle det inte förvåna mig om det var färbjudet vid det här laget, för allt med så bra egenskaper är ju miljöfarligt (märk ironin..). Men ändå, det mesta som funkar väldigt bra, innehåller något ämne som de kommer på är farligt för miljön på ett eller annat sätt, och så får man börja tillverka sånna sega och klumpiga torka-ihop-efter-ett-år-nagellack istället.

Nåja.
Här sitter jag och är jättesnygg, men ingen är inne på msn så jag kan inte visa upp mig.
*cry*. xD

Bengt?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP