måndag 7 juli 2008

Begravningskläder

Jistanes vad jag är trött nu. Att man blir så trött av att gå på stan, varje gång!

Jag hittade i alla fall fina kläder, som blir bra att ha på begravningen.
Eftersom vi var på freeport, vilket i sin tur berodde på att Henrik vägrar handla någon annan stans i stort sett, så var jag så illa tvungen att köpa märkeskläder.
Vi hittade först en söt klänning på filippa K. Men den fanns bara i XS, och den var fint skuren, och satt jättefint, från precis under brösten och nedåt. Men över där vart allt bara tillplattat och hopklämt. Inte så vackert. Och den fanns inte i S heller. Synd. För den var himla fin, bara det att brösten inte fick plats.. och det är verkligen ovanligt för mig, de är inte precis enorma om man säger så.
Men jag antar att om man ska ha märkeskläder så ska man försöka efterlikna kroppsformen hos en spinkig kille så mycket som möjligt..

Sedan hittade Henrik en enkel svart kjol där (åt mig, haha, det låter ju som om det var en kjol till honom ! ), och den satt bra, så vi lade undan den. Och gick vidare till Boomerang.
Där hittade jag både en blus och en knälång svart kjol. Och eftersom jag provade dem samtidigt, och de såg bra ut, så blev det att vi köpte dem där. 850 kronor totalt. Alldeles för jeffla dyrt för bara en blus och en kjol. Och ändå är det outletpriser och reducerat med ännumer än så.
(om ingen förstått det än, så är jag väldigt anti-märkeskläder).

Men nu kommer jag vara fin på begravningen i alla fall. Hade sedan innan en svart väst hemma också, som jag ska ha till. Jag kommer att se ut såhär.

Påminner lite, eller en aning, om en servitris tycker jag. Haha, men det är fint i vilket fall. Servitriser brukar ju vara snyggt klädda för den delen.
Jag tror det kommer bli bra i alla fall.

Älsklignen skickade bilder på hur han kommer se ut idag, och jag blev helt förstummad. Så stilig han var!
Min alldeles egna, stiliga älskling <3

Men nu har jag tjötat för mycket!

Bengt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP