onsdag 2 juli 2008

Seriösa ryck

Ja det är vad mamma har, och vad jag får på henne.
Hon har damp. Sepekärring. Förbannade jävla korkade dumhuvud.

Vi var hos mormor idag, och träffade prästen. Om jag spelar (jag tänker spela) får jag spela direkt efter ingångsmarschen. Men antagligen kommer jag inte spela Wilmas tema. Kanske Memory, men allra troligast Av längtan till dig istället. Och ja jag vet, det är en kärlekssång, och man brukar spela den på bröllop. Men morfar gillade den, och ja, de flesta tycker att jag borde spela den. Och texten kommer ju inte vara med. Och man kan ju tänka det som att jag berättar "sagan om mormor och morfar". Men jag känner mig tveksam, undrar om folk kommer tycka att det är fel av mig att spela en sådan låt på en begravning. Men å andra sidan kan folk förknippa Memory med "minne, jag har tappat mitt minne.." (osv.. ).

Men nu till mamma. Hon är sepe. Kärringjävlen har seriösa problem. Hon frågade mig idag när jag har tänkt städa. Jag kom hit i måndags, sent på kvällen eftersom hon var borta hela dagen. Idag har vi varit hela dagen hemma hos mormor, och kom hem sent. Imorgon tänkte jag städa, för då var det bara själaringning i en kvart i onsala kyrka som var på programmet. Sedan på torsdag åker Robert (beställde just resa, 16.30 från Gbg central, vi får vara i Kba senast 15.00, alltså åka hemifrån nån gång 20 i 3), på fredag åker jag till pappa inför Henriks konfirmation. På lördag har han konfirmationen, och på söndag är vi här efter nattvarden. Alltså tänkte jag att onsdag eftermiddag var den idealiska tiden, eftersom det inte fanns någon mer möjlig plats att hinna städa på i schemat. Men nu meddelar dampkärringen att vi nog ska hem till mormor i några timmar efter själaringningen, och att mormor hänger med hit sedan. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH kunde hon inte sagt det tidigare?! och nu finns det ju faktiskt ingen tid kvar för mig att städa på, så när fan har hon tänkt att jag ska städa? Själv hävdar hon att jag borde ha städat på den timman imorse som Robert klippte gräset. Städa hela jävla rummet på en timma?! Och så säger hon att jag borde tänkt på det tidigare. Men hade jag städat för tre veckor sedan så hade hon ju likförbannat krävt att jag skulle städa på nytt. Kärringjäveln blir aldrig nöjd!

Dessutom kommer ju gästerna på söndag knappast ens gå upp på övervåningen. Vi ska bara äta tårta och sedan är det klart. Inget vanligt konfirmationskalas ens.
Hur fan har hon tänkt att jag ska lyckas med städnignen med? HON KUNDE JU SAGT DET FRÅN BÖRJAN ATT HELA ONSDAGEN SKULLE GÅ ÅT MED! JAG ÄR INTE FUCKING JÄVLA SYNSK OCH KAN KOMMA PÅ SÅNT SJÄLV!

ARG
bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP