fredag 4 juli 2008

Jag är dålig

Alla har hackat på mig idag. Verkligen alla.
(Alla = mamma och Henrik)

Jag fattar inte. Igårkväll skällde mamma ut Henrik för att han betedde sig så illa, men nu vart det en ny dag, och då var det visst tillbaka till de gamla vanliga rutinerna. Vilka innebär att jag är dålig, att jag är dum i huvudet, att jag inte fattar någonting, att jag aldrig hjälper till, att jag aldrig bryr mig, att jag aldrig är tacksam, att jag aldrig tänker efter, att jag aldrig har gjort något bra, att jag aldrig gjort något för någon annan.. och så vidare..
Det är alltid lättare att köra på i det gamla vanliga spåret. Och hacka på mig.

Och självfallet var moppen full med bensin, precis som jag misstänkte. Han råkade tamejfan inte ut för något jäkla bensinstopp alls. Jag kollade det innan vi for hit till pappa. Hade inte ändrats synbart sedan jag och Robert tankade. Så mycket för det. Ska vänta in rätt tillfälle att tala om det för mamma bara. I någon situation där jag kan sätta åt honom ordentligt. Skulle älska om han äntligen fick igen något för allt han gjort mot mig. Han fick mamma att hacka på mig hela dagen idag, varför ska jag då gå med på att hålla hans små hemligheter så himla hemliga?
Varför är jag så snäll och mesig?

Varken Jennie eller Emelie kommer till Henriks konfirmation imorgon heller. Så jag får sitta typ ensam, eller ja, utan någon att umgås med i alla fall. Tur att jag tog med mig datorn ändå. Funderade på att lämna den hos mamma eftersom vi kommer tillbaka dit på Söndag, men något sa mig att jag borde ta med den. Så jag gjorde det.

Fy jeflar vad det är varmt! Kallsvettas här där jag sitter. Jag har eftermiddagssolen rakt in genom fönstret. Från klockan halvsju-sju, till solen går ner har jag den rakt in genom fönstret. Varmt som sjutton!

På tal om det så fyller jag ju sjutton om några veckor. Lite mindre än två veckor. Hos pappa ska vi inte fira alls, för Henriks konfirmation är så nära, så det är onödigt att fira mig sedan..
Och hos mamma blir den framflyttad.
Jag tänker bannemej tillbringa min födelsedag uppe i Värmland! Baka tårta åt mig själv, och sjunga lite för mig själv och vara glad att jag fyller år.

Har inte tänkt på om och i så fall när jag ska fira med mina vänner.
Men den 25e ska jag i alla fall ut med Viktoria på hennes 18års-dag!

Sitter och lyssnar på Elvismusik nu, har haft den på under tiden jag städade här. Kan denna skivan (2nd to none) utantill! Undantaget en enda liten låt (Bossanova baby).

Därför väljer Bengt dagens låt från skivan:
Elvis Presley- Don't cry daddy

Hela den skivan är fruktansvärt bra för övrigt!

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP