lördag 26 juli 2008

Hoppas ni dör en lång, plågsam död

Ovanstående rubrik är ämnad rakt till SJ, och ingalunda mot någon utav de eventuella läsarna till detta inlägget. Om de inte råkar vara sj, för då är det riktat rakt mot dem.

Älsklingen ringde just, och talade om för mig att när han kom till Öxnered, så lastade han in sin väska i en utav bussarna. Sedan skulle han gå på, men då sa chauffören att det var fullt. Han ville ta sin väska, men chauffören sa att han bara kunde ta en av de andra bussarna, de skulle ju ändå till samma ställe, så någon väska behövde han inte ta tillbaka. Han gick till nästa buss, men den var full. Han gick till den tredje bussen, och då åkte den första, med hans väska, iväg. Även den tredje bussen var dock full, och han blev lämnad kvar. Han och några andra. De hade, när han ringde, suttit och väntat i 20 minuter på att en annan buss skulle komma och hämta dem. Undrar när fan han kommer till Göteborg egentligen!

Jävla SJ, jag blir så trött på er! Nu har den jävla bussen åkt iväg med hans väska, och han är fast i Öxnered på obestämd tid! DET ÄR SÅ JÄVLA ELAKT!
SE TILL ATT FIXA ORDENTLIGT MED BUSSAR FRÅN BÖRJAN FÖR HELVETE. Vill ni förlora alla era resenärer? Nej just ja, ni har ju i princip monopol på kollektivtrafiken över hela sverige, så det är ju ingen risk att resenärerna väljer ett annat sätt att färdas på, FÖR DET FINNS JU INGET!
Förbannade jävla maktmissbrukare. Ta ordentligt hand om era resenärer för fan! De har betalat för att få resa dit de vill, på den tiden de bestämt, och vara framme NÄR DET ÄR BERÄKNAT!

Vi ska fanimej få ersättning för detta. Som faan.
Be aware, SJ, denna gången kommer jag inte klaga i min tysthet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP