tisdag 20 oktober 2009

Tisdag förmiddag

Först och främst vill jag tala om hur otroligt mysig Sotisen är ^^ Hon har varit hemma sedan i onsdags nu, nästan en vecka alltså, och hon försöker så gott hon kan med allt. Hon går mycket bättre nu än precis när hon kom hem (då halkade hon ungefär var 3e steg hon tog), och hon börjar få tillbaka styrkan i bakbenen (hon kan hoppa upp i sängar och sånt igen), så jag är jätteglad för att hon blir bättre :3
Dessutom sa mamma att hon inte spunnit något sedan hon kom hem, men nu imorse när jag klappade lite på henne så spann hon minsann ^^ Min pise det där <3

Men ja, idag är det tisdag ja. Och jag är inte i skolan! Varför inte? För det är utvecklingssamtalsdag :D
Fast om dryga 1 timma och 40 minuter ska jag sätta mig på bussen och åka in till Kungsbacka för att ha min pianolektion. Mina pianolektioner brukar alltid hamna på studiedagar. Fast jag gillar att spela piano, så det gör inget ^^ Och sedan blir det som sagt utvecklingssamtal :)

Hade tänkt mig att jag skulle göra massa läxor idag, men nu har jag kommit på att jag har inga läxor. Jobbig situation det här!
(omg nooo jag kom just på att när jag läste ut min roman i går så såg jag på kvittot att den skulle vara tillbakalämnad igår och då tänkte jag låna om den genom datorn men så glömde jag det aaaaaah! måste fixas på en gång!)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP