söndag 18 oktober 2009

Back in black

.. eller ja, egentligen sitter jag här i en gammal rosaröd sidenpyjamas med små nallebjörnar på, men det låter liksom inte lika fräckt:
"back in the sidenröda pyjamas with small nallebjörnar on"... nja..

Eftersom värmland är värsta bondelandet mitt ute i ingenstans i skogen så har jag såklart inte kunnat komma åt internet. Sådana moderniteter existerar inte där..(fast egentligen är det eftersom Robert har en "lätt" datorberoende klon, så har jag helt enkelt inte kunnat komma åt datorn där uppe..)

Här sitter jag i alla fall. Nyduschad och trevlig. Ska sova nu. Bredvid mig på skrivbordet har jag äppelskrutten som jag glömt slänga i 4 dagar nu. Tror jag åt äpplet i torsdags. Sedan dess har jag tänkt slänga det i soporna där uppe eller ute i soptunnan varje gång jag tittat på skrutten. Att slänga i min papperskorg under skrivbordet funkar liksom inte, den tömmer jag bara en gång i halvåret eller nåt (jag slänger helt enkelt inte så många saker, okej?!).. tänk lukten då liksom. Nej jag får bannemej ta och slänga den imorgon, annars är den nog redo att användas som gödsel åt de stackars kaktusarna i fönstret nästa gång jag kommer hit..

Eh, sova var det ja. Gonatt alla små fjuttlingar där ute :)
(jag är medveten om att det här inlägget inte är riktigt normalt.. precis som dess skapare..)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP