torsdag 1 oktober 2009

Duktig är jag allt :)

Sitter här och knåpar ihop min planering för danslektionen jag ska ha om 2 veckor, så att jag kan lämna den till idrottsläraren nästa onsdag =) Det kommer bli jättebra om alla bara är på gott humör och jag minns vad jag ska säga .. xD

Förresten var älsklingen söt idag^^
Konversation igår på msn:

HannaVendelaLinnéa|| säger:
*länk* <-- JAG ÖNSKAR MIG
Robert.Ö säger:

Söt (L)
HannaVendelaLinnéa|| säger:
..har jag någon chans till att mina önskningar slår in nästa gång vi ses? (A)
Robert.Ö säger:
Ja (L)
Robert.Ö säger:
Ska kolla (L)

.. sen idag skrev han ett sms med "Har köpt din önskning nu <3" ... wiiiie ^_^ Han är söt :3
Och för er andra som tycker jag är oförskämd eller nåt: nej, han tolkar inte sånnadär undermedvetna tecken som "ÅÅÅH VILKEN SNYGG !!".. man måste säga vad man vill ;)

Dessutom fick jag 100kr av mamma för att jag hjälpte till med hennes dator :D Vet inte om det blev bra eller inte, men jag gjorde allt jag kunde och det verkade bli bättre i alla fall..
Och så efterskänkte pappa 100kr av min biljett till Still Alives spelning på Lördag, så nu kallar jag mig 200 kr rikare ^^ Kanske blir till att köpa båda par skorna ändå :D

...fast nu är det förstås hög tid för mig att lägga mig.. har vart skittrött och haft ont i huvudet hela dagen idag bara för att jag la mig så sent igår. Måste nog ta igen det snart. Ju förr desto bättre. Förresten har jag haft en jävla dov halsbränna hela dagen idag, när det var pannkakor i bamba och allt :( Måste vara mjölken/laktosens fel.. har fått för mig det innan men avfärdat det. Men jag brukar inte dricka mjölk eller äta youghurt eller så ofta, men just igår åt jag youghurt till frukost, drack mjölk till middagen, och smällde i mig äppelpaj med massa vaniljsås sedan på kvällen. Magen blev en ballong och nu idag har jag halsbränna... bah.
Nåja, ni är inte intresserade av mina privata små problem, sova var det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP