torsdag 25 juni 2009

Rumsuppgraderingar!

God morgon allesammans!
Idag satte jag igång direkt efter frukost med att spika upp diverse saker på väggen ovanför skrivbordet. Jag började med de tre tavlorna då:


..hade ett himla sjå med att bestämma hur det skulle hänga i förhållande till varandra.. la upp säkert 20 olika kombinationer på sängen, och sedan när jag hängde upp dem så ändrade jag mig igen ändå, det jag hade tänkt blev inte snyggt. Men detta blev, så här är ett mer helhetsperspektiv med omgivning också för att visa hur bra de passar in:




Sen tyckte jag det kändes lite tomt där ovanför till vänster, kändes som om någonting saknades. Vips kom jag att tänka på den snygga klockan jag fick utav Roberts familj nu i julas, så den åkte rätt upp där ovanför, och titta bara vad perfekt allt är nu:



Jag njuter varje sekund! Snygg bakgrundsbild jag har på datorn också va? ;D Det är den min bror tog! Han är micken duktig fotograf ^^
.. undras om han skulle vara villig att ta foton mot lite betalning? :o jag vill ha söta bilder på mig och Robert! (nå vad säger du Henrik? ^^)

Nej nu.. nu ska jag gå och sticka sockar eller sy några kuddar! Försöka komma ut i solen tror jag i alla fall, så det blir nog sockar först och kuddar senare! Härligt att se resultat av det man gör i alla fall! =) .. och att ha något att göra över huvud taget xD

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP