måndag 15 juni 2009

Hemma igen!

För det första hade jag lite fel. Hon är visst i 7e månaden och inte 5e. Hehe. Nån gång i september blir jag i alla fall moster med =) Är ju redan faster ^^

Jag hade i alla fall jättemysigt och trevligt och skoj i helgen! Hoppas verkligen inte att de tyckte annorlunda, för jag skulle så gärna göra om det någon gång igen senare i framtiden =) Om de nu har så mycket tid över då, då har de ju en liten Anton att orka med också, men man får väl se =)

Vi har i alla fall gjort massa kul. Vi åkte till tygaffären, och där fick jag tyg till mina gardiner, till en kudde, ett mönster till en klänning, samt en rulle band till lite småpyssel jag ska hålla på med. Och allt det fick jag i förtidigad födelsedagspresent av systern min. Tack för det! Så nu när jag är hemma ska jag sätta fart på syandet! Här ska det bli textilier av, i hela rummet! Ska bli härligt när det blir klart =)

Så åt vi massa god mat, tacos och grejor ^^ Spelade ett jättekul spel gjorde vi med, Robo Rally hette det! Haha, skitskoj faktiskt :P Och det är ett sällskapsspel, inte ett tevespel. Tänk att det kan vara kul ändå ;D

Inga foton har jag heller. Krister tog dock foton på en snigel som slemmade omkring på (och senare också bajsade på -.-) min hand. Blev rätt söta bilder. Får kanske någon av dem någon gång, så då kan jag ju visa den/dem =)

Men nu är jag trött faktiskt! Ska nog ta och sova snart =)
God natt alla ^^

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP