onsdag 24 juni 2009

Kaffebryggare nästa !


Sitter här och väntar på att mamma ska ringa. Sa jag förresten att jag ska övningsköra dit? Dit där vi ska skaffa kaffebryggaren alltså..
Och ja det ni ser ovanför är en redigerad cam-bild. Min cam är sämst, men jag är så snygg så min utstrålning övervinner den dåliga kvalitén, så resultatet blir bra ändå ;D

The sims 3 var för övrigt trevligt. Störde mig på att alla ser så jävla likadana ut dock. Som degklkumpar/vaxdockor. Allt som skilde dem åt var kläderna och frisyren. Ansisktena var liksom bara.. samma. Blö. Tumme upp för ansiktsvariationen i the sims 2! Men att man kunde variera kläderna och allt annat precis som man ville gav såklart sims 3 pluspoäng i jämförelse. Däremot var det jävligt svårt att få vänner, att avancera i karriären, och att få nya färdighetspoäng. Där är sims 2 bättre. Men jag skulle nog lika gärna kunna spela vilket som känns det som. sims 3 var inte tillräckligt övertygande bra för att tycka att sims 2 är värt att skrota, så jag tror jag fortsätter nog spela det istället =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP