lördag 27 juni 2009

Ljuv musik i mina öron <3

Har kopplat en liten ljudsladd från datorn till min stereo. Så nu kan jag spela finfin musik direkt från datorn ut i mina stereohögtalare. Som att höra alla låtar för första gången <3 helt ofattbart vad mycket som faller bort när man spelar i mina (uppenbarligen helkassa) datorhögtalare!

Efter detta projektet inledde jag projekt önskelista. Jag har pekat ut tusentals saker för mina föräldrar, eftersom jag fyller år snart. De brukar alltid säga att jag aldrig önskar mig något. Nu säger de det ändå! Även om jag pekat på saker ("det kan väl inte jag minnas allt du pekar på heller!"). Så nu gör jag en önskelista MED BILDER. Ha! Och dessutom med angivelser om vart sakerna på bilderna kan återfinnas. Kan det bli tydligare? Tänkte väl inte det ^^
Den är för övrigt halvklar. Har hittat bilder på internet på vissa saker jag sett i affärerna, men det krävs nog en tur runt stan för att ta kort på resten =)

Och efter detta projektet ska jag nu ge mig på det sista för idag: projekt förnyad bloggdesign! Jag har en idé, får se om den blir bra ;D Lite sommarfräscha vibbar ska jag försöka infoga i förnyelsen. Lite lättare och positivare, istället för allt svart manodepressivt =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP