onsdag 3 juni 2009

Helgplaner =)

Till helgen far jag till Josefin.
Eller ja. Nu tar vi det från början:

Imorgon fyller pappa år. Men vi ska inte fira honom, för Monica är tydligen sjuk, så vi ska äta lite tårta nästa vecka när vi är där istället.

På fredag fyller mormor år, och då ska vi hem till henne. Detta är någon gång runt 11-12 på morgonen. Klockan 5 ska jag sedan vidare till min kusin som då tagit studenten och har lite släktbjudning hemma hos sig =)
Ytterligare senare på kvällen ska jag till Josefin och tanken är att vi ska vidare till Sätila och Lygnevi där Björn Rosenström spelar på kvällen. Dock är det 18årsgräns, så vi ska enbart hänga utanför och lyssna på det som går att höra. Med oss ska vi ha en engångsgrill och ätbara saker. Samt Ben&Jerrys. Detta är då om vädret tillåter förståss. Kvällen avslutas med att jag sover över hos Josefin sen ^^ . Om det regnar så.. gör det inte det! Då får vi väl ändra planerna..

Det ska i alla fall bli kul att hitta på något såhär! Brukar bara sitta ensam de flesta helgerna, så det ska bli skojs :D Skojs att ha saker att göra, och extra skojs att det är med Josefin jag ska göra dom ^_^

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP