tisdag 23 juni 2009

God morgon bloggen =)

Inatt har jag inte sovit alls bra.

Men först spolar vi bakåt lite. Igårkväll lärde jag älsklingen att spela piano ^^ Kämpade i 2 timmar minst och fick honom faktiskt att spela tvåhändigt från att aldrig ha spelat piano innan alls! Han måste vara värsta underbarnet typ ^^
Och titta så söt han är samtidigt:



Men inatt har jag alltså inte alls sovit bra. Började med att vi slumrade till när vi bara skulle ta igen oss i sängen 5 minuter efter att ha kollat på film till typ halv 2 på natten. Vaknade igen vid halv 6 på morgonen, och då kunde jag inte se, eftesom linserna torkat ihop i ögonen. Upp och göra sig i ordning. Och så hade det såklart lyckats bli ljust ute så det var skitsvåt att somna om.. till slut lyckades jag i alla fall, men älsklingen var mer morgonpigg så han vaknade och gick upp och duschade någon gång vid 10 tror jag. Jag låg kvar, och somnade om ännu en gång. Drömde världens värsta mardröm typ:
Jag var i skolan, och vi skulle ha fysikprov. Okej, överskriften borde ha antytt att det var nåt fel på det hela, men det märkte ju inte jag eftersom jag drömde. Den löd "Fysik B prov - engelska". Engelska wtf? Det brukar stå typ "kapitel 3 & 4". Visade sig i alla fall att det var ett tjockt jävla häfte. Och jag började på det.. och fattade inte ett skit. När alla andra var klara och hade gått ut satt jag kvar på första sidan. Jag fattade inte. Det var så hemskt. Jag satt kvar sist, och till slut bröt jag ihop och grät för att jag verkligen inte fattade nåt. Så brukar det inte vara för mig ju, jag förstod inte. Det måste vara för att jag varit så mycket med Robert och inte pluggat ordentligt, tänkte jag. Då kom en i klassen in och sa typ "vafan grinar du för, jag fattar inte varför du och din bror alltid ska få vara bäst på allting..". Ingen tröstning här inte. Sen vaknade jag dock ur drömmen (fast i drömmen) och tänkte "det måste ha varit en dröm" så jag frågade pappa, i drömmen, vilken dag det var. Och det var tisdag, det var provdagen. Jag hade alltså bara drömt. Jag blev så glad så jag brydde mig inte om att jag vaknat tidigt på en sovmorgon, för nu skulle jag få skriva provet ordentligt. Sen kom Robert och väckte mig (till den verkliga världen denna gången).

Men fy fasen vad läskigt det var att inte fatta något! Värsta känslan jag någonsin upplevt tror jag..

Nåja, dags att gå och duscha och sedan ska jag försöka mig på att vara ute i solen en stund. Sitta och sticka strumpor tror jag ^^
Ska testa min nya fix idé också - att spreja citronvatten i håret för att det ska blekas mer effektivt i solen ^^ Återstår att se vad effekten blir =)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP