fredag 26 juni 2009

Äsch attans!

Den muppen var inte inloggad på datorn, och jag kan inte hans lösenord. Så det blev inget sims 3 för mig.. nåja, det kommer fler dagar =) Dessutom har jag ju Livet i lägenhet på min laptop ;D

Nåja. Min dröm var det väl. Den började på något sätt med att mamma tog med mig på spa-resa eller nåt annat liknande avkopplande. Sen kom vi på nåt sätt bort från varandra för jag skulle vara på "ungdomsavdelningen". Så det blev nästan som läger i ett stort gammalt slottsområde, med många gångar och sånt. På kvällskvisten var det dags att äta lite, så jag gick in i ett rum, där satt fullt med tjejer på golvet runt ett lågt bord, tillsammans med två ledare (varav en såg väldigt snäll ut som jag bekantat mig lite med tidigare, och den andra såg riktigt sträng ut). På borde var det uppdukat med småkex och ostar av alla de slag, en av mina absoluta favoriter vad gäller ätning! Bäst som jag sitter där och vräker i mig, så säger den strängare ledaren "nu ska du inte bli nervös av att alla har gått.." och jag tittar upp och inser att som på en millisekund har alla andra tjejer försvunnit ur rummet.. Jag reser mig och ska leta upp dem, den stränge går före mig, när jag kommer ut i hallen känner jag stressen välla över mig och jag börjar hyperventilera. Jag trivs inte. Jag vänder mig om för att be den snälla ledaren följa med, men hon är inte kvar. Och det finns ingen annan dörr till rummet.. Sen öppnar den stränge en ny dörr, in till ett badrum. Där finns massor av handfat men inget annat. Där inne finns alla tjejerna, och vad de håller på med vill jag inte minnas, massa konstiga ritualer, rörelser, ljud.. och hela drömmen har fått något "se-gammal-ut-och-skrämmas-skimmer" som får mig att tänka på the ring, utan att ha sett den filmen. Det är här jag vaknar.

Med ens far mina ögonlock liksom upp och jag är klarvaken. Som om min hjärna plötsligt sa åt mig att "vakna, du vill inte se mer utav detta". Fy fasen vad läskigt. Fy fyfy . Sådana drömmar gillar vi inte, med folk som försvinner hit och dit och läskiga personer som har makten över en, och saker som påminner om skräckfilmer. Blä. Tack och lov för att min hjärna väckte mig..

Men det var väl det. Laptop-anpassade sims nästa!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP