måndag 24 augusti 2009

Vad var det jag sa? ;)

Haha, det här är så typiskt :D

Jag fick brev från min pianolärare idag, och där stod att han kommer ha lektioner centralt i kungsbacka på tisdagar, torsdagar och fredagar. Typiskt just dom dagarna då jag hade fått sluta tidigt annars! Så jag tänkte att då får jag väl en såndär eftermiddag med att vänta i någon timma, ha lektion i 20 minuter, och sedan precis missa bussen hem, typ. Som det brukar bli. I alla fall med soulbandet och så..
Fast sen sa jag till mamma att "jag kan ju Hoppas att jag är en såndär special-duktig-prioritera-överst-elev" så att han tar kontakt med mig först och jag kan välja precis som jag vill (hade siktat in mig på ungefär direkt efter skolan på torsdagar då jag annars slutar ungefär vid halv 3.. det var enda tiden som fungerade perfekt för mig ungefär..

Men gissa vad som hände nu då? ;)
Han ringde mig nyss, och då har han redan haft kontakt med någon på min skola och hört att jag slutar vid halv 1 på tisdagar, och sa att han hoppas kunna dra dit fler elever till just min skola och vara i något musikrum där, för att jag ska kunna ha lektion direkt efter jag slutar!
Muhaha, jag känner mig inte alls favoriserad här (A) Glad är jag! :D

.. och nu ska jag gå och baka kaka hade jag tänkt mig :o
Det här goda receptet hittade jag nämligen igår på en blogg. Trevlig blogg verkar det vara också, beundrar bloggaren för hennes bedrifter!
Men kaka var det :D är tillbaka senare med dagens outfit ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP